Edi Iordănescu a reziliat contractul cu Astra Giurgiu

Incepand de luni, 2 aprilie, Edi Iordănescu nu mai este antrenorul Astrei Giurgiu. Anuntul a fost postat pe site-ul Astrei Giurgiu.
Cele două înfrângeri (0-2 cu Viitorul şi 0-1 cu CS U Craiova) cumulate cu atitudinea directa a lui Edi Ioprdanescu vis a vis de patronul clubului, Ioan Niculae au şters cu buretele calificarea nesperată a Astrei în play-off.
Iordănescu junior a fost cel care a cerut rezilierea înţelegerii. Se pare că între antrenor şi conducerea clubului nu a mai existat nicio cale de comunicare, după episoadele în care finanţatorul a criticat public echipa şi, mai mult, antrenorul a fost nemulţumit din pricina neîndeplinirii promisiunilor legate de bonusuri. (Ioan Niculae nu a plătit fotbaliştilor restanţele, iar jucătorii Astrei au ameninţat în repetate rânduri că nu se vor mai prezenta la antrenamentele echipei).
Clubul a confirmat despărţirea de fiul fostului selecţioner printr-un anunt sec:
„În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru. Îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa, domnului Iordănescu şi îi mulţumim pentru munca depusă în acest sezon la clubul Astra”.