Energia Remuș – vicecampioana de toamnă în Seria SUD

Energia RemusGruparea condusă de Tudor Pană Ghețu arată din ce în ce mai bine în acest sezon şi a încheiat turul cu o victorie la Oinacu, clasînduse pe locul secund în ierarhia Ligii a IV-a giurgiuvene seria sud la acest final de tur.
Gruparea din Remus a făcut un tur de campionat foarte bun, ceea ce i-a adus locul 2 după 15 etape.
Energia Remuș se află la un punct de lider, contabilizând 12 victorii, și o înfrângere, un total ce înseamnă 36 de puncte, cu doar 1 în spatele celor de la Dunăre Giurgiu. Remușenii, au pierdut o singură dată, la Giurgiu, 5-1, pe un teren unde nu a reușit să câștige nimeni.
Echipa antrenată de Cristi Roșca a obținut și câteva victorii „de cutrea școli”: 8-0 cu Călugăreni, 6-0 cu Colibași, 6-1 cu Izvoarele, 6-2 pe terenul celor din Izvoru, 5-1 la Slobozia.
Echipa se poate lăuda și cu al treilea atac al seriei, marcând de 54 de ori, dar si cu defensiva buna: 14 goluri primite.
Din cele 36 de puncte obținute la finalul turului, 18 puncte au fost obţinute în deplasare, tot atîtea pe teren propriu şi victoria la scor cu 8-0 în faţa celor de la Călugăreni. Acestea sunt cifrele care vorbesc despre performanţa nou promovatei Energia Remuș.