Eșec la final de cantonament. Astra Giurgiu – Ural Ekaterinburg: 0-1

astraAstra Giurgiu a pierdut în ultimul amical al stagiului de pregatire din Cipru. Echipa giurgiuveană a întâlnit joi, la Limassol, prim-divizionara rusă Ural Ekaterinburg, în rândurile căreia activează şi internaţionalul român Eric Bicfalvi.
După 2-0 cu Karmiotissa, 5-0 cu AEK Zakakiou (meci întrerupt la pauză din cauza ploii) şi 0-0 cu Termalica, a venit şi rândul primului eşec.
Fotbaliști de la Ural au condus de la pauză, prin reuşita din min. 42 a lui Chanturia, georgianul fost jucător de la CFR Cluj, care a dus echipa sa în avantaj. Acesta a ramas si unicul gol al meciului, un meci care s-a terminat în condiţii vitrege, o nouă ploaie torenţială abătându-se asupra echipelor.
Antrenorul echipei Astra, Edward Iordănescu a apelat la următorul unsprezece de start: Illiev – Bellu, Polczak, Bejan, Stan – Dandea, Mrzljak – Balaure, Matei, Buş – Urko Vera, pe parcursul părţii secunde fiind rulaţi şi ceilalţi jucători din lot.
După acest amical lotul echipei de pe malul Dunări a revenit în țară. Astra debutează în Liga 1 în 2018 pe 2 februarie, într-o deplasare la Viitorul.