Formația Argeșul Mihăilești se reunește în 15 ianuarie

argesulDupă vacanța de iarnă, lotul Argeșului Mihăilești se reunește pe 15 ianuarie. Jucătorii antrenați de Cristian George Toma se vor pregăti în localitate pînă în data de 15 februarie, cănd este preconizat un cantonament centralizat în Poiana Brașov. In afara componentilor lotului care au evoluat si in sezonul trecut, luni vor veni si patru jucatori noi, printre care și fostul stelist Marian Aliuță (care a jucat la mai multe echipe din țară și din străinătate), pentru a acoperi posturile dificitare.
Returul se anunţă unul de foc, iar parcursul echipelor ce îşi doresc să câştige titlul judeţean va fi în strânsă legătură cu achiziţiile din pauza competiţională. Reprezentanţii formaţiei din Mihăilești s-au arătat mulţumiţi de evoluţia echipei în sezonul de toamnă.
Antrenorul Argeșului, Cristi Toma spune că echipa pe care o pregătește este favorită la câştigarea titlului judeţean, însă şi-ar dori ca băieţii săi să promoveze în eşalonul al treilea, mai ales că la Mihăilești sunt condiţii. “Suntem mulţumiţi de parcursul din acest tur de campionat, mai ales că noi avem obiectiv promovarea. Avem un lot omogen si suntem favoriţi în această cursă. Noi ne dorim să promovăm, mai ales că avem condiţii pentru Divizia C”, a spus Cristi Toma.
Argeșul Mihăilești a terminat prima parte a campionatului ligii a 4-a, seria Nord pe primul loc cu 34 de puncte.