Fotbal – AS Singureni, campioana judetului Giurgiu in Liga a IV-a

Sezonul competiţional în Liga a IV-a de fotbal 2017-2018 s- a încheiat în acest weekend, cu finala pentru desemnarea campioanei județului Giurgiu. Protagoniste au fost echipele Argeșul Mihăilești și AS Singureni.
Echipa din Singureni (foto) a reușit cea mai importantă performanță de până în prezent, câștigand pentru prima dată titlu de campioană a județului Giurgiu, după ce a învins în finala play-off-ului pe Argeșul Mihăilești cu scorul 3-1(2-1).
Golurile pentru Singureni au fost marcate de C. Iliescu (2 goluri) și S.Niculescu. Pentru Mihăilești a marcat Huțan.
În finală, într-un util antrenament cu public, fotbaliștii din Singureni și-au respectat blazonul, câștigând din nou în fața celor din orașul Mihăilești, dar de data aceasta cu fostul antrenor de la Mihăilești pe banca tehnică – Cristi Toma a fost demis în urmă cu două săptămîni de primarul Mihai Dobre, după cîstigarea Cupei României, faza județeană.
Echipa primarului Marian Pătuleanu, AS Singureni s-a calificat la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a și va juca împotriva câștigătoarei play-off-ului din Municipiu București, Academia Rapid. Barajul pentru promovarea în Liga a 3-a se va juca în două manșe, pe 16 și pe 23 iunie.
AS Singureni: M.Popa, T.Mușat, M.Ciulică, A.Ferdin, G.Rădulescu, R.Moangă, M.Zanfir, I.Dantes, S.Niculescu, C.Iliescu, I.Fluierică. Au mai jucat: Ș.Lincu, O.Halău. Din lot au mai făcut parte: M.Odoroabă, I.Pipera, C.Pepenică, FL.Ene, C.Anghelin, N.Marian. Director sportiv: Cristi Răgălie.
Argesul Mihăilești: Toma, Balas, Istrate, Burcă, Barbu, Enciu, Cojocaru, Ianuși, Kăpălău, Huțan, Bocancea. Au mai jucat: Craiu, Filip, Alexandreasu.