Fotbal judetean – avancronica etapei a 16/19, liga a IV-a

Meciurile contând pentru etapa cu numărul 16/19 a campionatului județean de fotbal, Liga 4, Giurgiu se vor desfășura sâmbătă,16 martie, la orele cu care deja ne-am obișnuit, 13,00 – Juniori și 15,00 Seniori.
Devenit din ce în ce mai interesant, campionatul județean de fotbal Giurgiu vine și în această etapă cu câteva meciuri tari.
Fără îndoială, cel mai important meci al acestei etape va fi cel de pe stadionul din Mihăilești, unde vor juca Argeșul din localitateInte și Luceafărul Trestieni.
O altă partidă foarte interesantă va fi la Văraști, unde echipa Giganții va avea ca adversară Energia Remuș. Ambele echipe cu evolutii surprinzătoare în acest sezon si aflate pe poziții apropiate în clasament, locurile 4, respectiv 2, la diferență de doar de 4 puncte, vor oferi un meci cât se poate de interesant, având în vedere miza.
Cu un singur egal în clasament, nu s-ar putea spune ce ar mai putea face MV Călugăreni în acest meci din deplasare, având ca adversară echipa Spicul Izvorul. Favoriți în această partidă sunt cei din Izvorul, o echipă tânără și ambițioasă, care pe teren propiu nu iartă pe nimeni.

Programul complet al partidelor :
Etapa a 16-a,seria Sud:

Spicul Izvoru – M. V. Călugăreni
Unirea Izvoarele – Dunărea Giurgiu
AS Mihai Bravu – Gloria Comana
Voința Slobozia – Victoria Ad. Copăceni
Real Colibași – Argeșul Hotarele
Giganții Vărăști – Energia Remuș
Viitorul Vedea – Dunărea Oinacu

Etapa a 19-a,Seria Nord:
Rapid Clejani – Avîntul Florești
AS Iepurești – FC Bolintin Malu Spart
Argeșul Mihăilești – Luceafărul Treistien
Petrolul Roata – AFC Singureni
Zmeii Ogrezeni – Unirea Cosoba
Inter Zorile – Podul Doamnei
FC Bolintin Deal – Maxima Hobaia
Viitorul Tîntava – STĂ