FOTBAL LIGA 1: ASTRA GIURGIU – FCSB 0-3

Mai putin de trei mii de spectatori au fost in tribune luni seara pe „Marin Anastasovici” din Giurgiu, pentru a vedea la lucru echipa locală în partida în care elevii lui Gigi Mulțescu au primit vizita celor de la FCSB.
Gruparea giurgiuveană avea nevoie de victorie în acest meci pentru a nu-si diminua sansele la ultima treaptă a podimului. Din păcate echipa de la Dunăre a fost umilită cu scorul de 3-0 la pauză 1-0.
In minutul 27 Gnohere a punctat de la 11 metri. Francezul a trimis în stânga, Iliev s-a aruncat în partea opusă, iar tabela indică 1-0.
In minutul 47 Pintili l-a lansat pe Dennis Man spre poarta adversă, care a scăpat singur cu Iliev şi a înscris cu sânge rece.
In minutul 49 Pintili a punctat cu un şut din afara careului. Mijocaşul a trimis cu exteriorul la colţul lung, fără preluare, iar Iliev a plonjat în zadar.
În minutul 90+1,Astra nu reușeste golul de onoare ratînd un penalti prin Florentin Matei. Giurgiveanul a tras tare pe centru, dar Bălgrădean a respins.(Foto: Costel Nicolae)
În urma succesului de la Giurgiu, FCSB a revenit pe prima poziţie, cu un avans de două puncte faţă de CFR Cluj. Podiumul e completat de Craiova, care e la şapte puncte de lider. Cele trei echipe au ajuns la jumătatea drumului, aceasta fiind ultima etapă din turul playoff-ului.
Astra şi CSM Poli Iaşi, codaşele din clasament, mai au de disputat meciul restant.
“A fost un dezastru pe teren, din toate punctele de vedere. Vom analiza ce s-a întâmplat în această seară. La modul cum ne-am prezentat în această seară, nu merităm să fim în primele 15 echipe ale caampionatului”, a spus Dani Coman, președintele clubului Astra
Astra: Iliev – Cl. Iordache, Polczak, Erico, Stan – Takayuki Seto, Dandea (Bicianu ’46) – Balaure (V. Gheorghe ’46), Fl. Matei, L. Buş (Butean ’65) – Urko Vera.
Antrenor Gheorghe Mulţescu.

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Bălaşa (Morais 73), Momcilovic – Pintili, L. Filip (O. Popescu 46) – D. Man, Budescu (Teixeira 46), F. Tănase, Gnohere.
Antrenor Nicolae Dică.
În urma acestui rezultat, clasamentul play-off-ului Ligii I este următorul:
PLAYOFF
CS „U” Craiova – CSM Poli Iaşi 4-1
FC Viitorul – CFR Cluj 1-2
Astra Giurgiu – FCSB 0-3

1. Steaua – 41 de puncte;
2. CFR Cluj – 39;
3. CSU Craiova – 34;
4. FC Viitorul – 29;
5. Astra – 23;
6. CSM Poli Iaşi – 20.