Fotbalul mare – Începe etapa 17 din Liga 1

liga1-350x233Derby-ul etapei 17 din Liga 1 la fotbal se va juca vineri seara la Giurgiu între Astra din localitate și CSU Craiova. Aflata pe poziția a 6-a în clasamentul Ligii 1, la trei puncte distanță de zona play-out, echipa orașului de la malul Dunării va primi, vizita ocupantei locului 3 în clasament CSU Craiova. Elevii antrenorului Edy Iordănescu au nevoie de un rezultat pozitiv în acest meci, un eventual eșec putînd duce echipa Astra în zona play-out.
De partea cealantă antrenorul oltenilor, Devis Mangia, spera ca elevii sai sa fi trecut peste esecul suferit saptamana trecuta, astfel incat fotbalistii olteni să poată avea o prestație care să le permită să obțină victoria pe arena „Marin Anastasovici”
Din păcate antrenorul gazdelor, Edi Iordănescua fost suspendat două etape după incidentul de la Timișoara si va sta in tribună.
Partida Astra GIURGIU – CSU Craiova se va juca vineri, 3 noiembrie, de la ora 20:45 pe stadionul, Marin Anastasovici și va fi arbitrată de o brigadă bucureșteană avîndul la centru pe Bîrsan Marcel ajutat de asistenții Mihail Grigoriu și Mircea Orbuleț

PROGRAMUL ETAPEI A 17 A LIGA 1
Vineri, 3 noiembrie
Ora 18.00 FC Botoșani – FC Voluntari
Ora 20.45 Astra Giurgiu – CSU Craiova

Sâmbătă, 4 noiembrie
Ora 18.00 FC Viitorul – Sepsi Sf. Gheorghe
Ora 20.45 Gaz Metan Mediaș – FC Dinamo
Duminică, 5 noiembrie
Ora 18.00 CFR Cluj – CSM Poli Iași
Ora 20.45 FCSB – Concordia Chiajna
Luni, 6 noiembrie
Ora 20.45 Juventus Bucuresti – ACS Poli Timișoara.