Giurgiuveanul CLAUDIU PEICULEASA, din nou campion balcanic de ju-jitsu

La cea de-a 15-a editie a Campionatului Balcanic de Ju-Jitsu, deschis și pentru participarea sportivilor din afara spațiului balcanic – WORLD – BALKAN CHAMPIONSHIPS, delegaţia României a impresionat din nou.
La aceasta competiție, inscrisa in calendarul sportiv internațional al Federației Internaționale de Ju-Jitsu, care a avut loc la Atena în perioada 21-23 septembrie, au participat 1.200 de sportive din 31 de tari.
Reprezentantul Clubului Aquila Giurgiu, Claudiu Peiculeasa a obținut MEDALIE DE AUR la Fighting – 66kg – Juniori I.Din Lotul National al Romaniei de JU-JITSU, de la C.S. Aquila Giurgiu au mai participat: Andrei Radu la categoria -73 kg – Fighting Juniori I (locul V) si Marius Crețu la categoria – 37kg- Fighting Juniori II (locul VII).
Cei trei sportivi giurgiuveni sunt pregătiți de prof. Ion Chelu, antrenorul coordonator al lotului național al României de ju-jitsu.
Astfel, delegaţia Romîniei, formata din 122 de sportivi si condusă de sensei Viorel Lixandru sa întors acasă cu 59 de medalii, dintre care 20 de aur, 19 medali de argint ,20 medali de bronz.
Pe națiuni, România a ocupat locul III, după Grecia și Rusia.
Sperăm că cei care conduc Județul și Municipiu Giurgiu vor premia valoarea acestor copii care au reprezentat cu cinstea România dar și orașul în care locuiesc.