Inca un arbitru lovit pe teren de un jucator

fb 2FC Bolintin Malu Spart mai castiga un meci cu o forta al nordului- FC Argesul Mihailesti 2-0!
Etapa judeteana de sambata – duminica a fost la fel de spectaculoasa precum celelalte trecute de la debutul noului sezon, programand cateva meciuri echilibrate, disputate intre echipe bune din campionat, pretendente la primele locuri in clasament la finalul sezonului. In nord am avut partida FC Bolintin – FC Argesul Mihailesti, in care gazdele au confirmat valoarea aratata de la inceputul campionatului si s-au impus lejer, scor 2-0 in fata unei alte echipe intarite peste vara, venita la meci cu gandul la unu sau trei puncte. AS Singureni a zdrobit pe Unirea Joita cu scorul de 9-1, aceste rezultate devenind o marca inregistrata pentru o echipa intarita serios peste vacanta de vara prin aducerea unor jucatori care au jucat la nivel mai inalt devcat cel al ligii 4. La Marsa echipa gazda nu reuseste sa treaca pe plus nici dupa etapa asta, pierzand cu 1-3 in fata echipei din Tantava, oaspetii revansandu-se pentru infrangerea din campionatul trecut in fata gazdelor , rezultat care aproape i-a retrogradat.
Din pacate, capitanul echipei din Marsa, caruia nu merita sa-i dam numele, a recidivat, lovind arbitrul de centru pentru ca a acesta a indraznit sa acorde lovitura de la 11 m pentru Tantava.
La Trestieni am avut meci cu 9 goluri, scorul 4-5 cu care gazdele au pierdut in fata Unirii Vanatori aratand ca locul din clasament este intamplator si nu arata adevarata fata a echipelor. Surpriza a venit la Roata, acolo unde FC Bolintin Deal s-a impus in mod neasteptat cu 2-1, recuperand astfel din punctele pierdute etapa trecuta pe teren propriu in fata Avantului Floresti. Celelalte rezultate de la liga 4 nord:
CS Zmeii Ogrezeni – AS Unirea Cosoba 7-1!
CS Avantul Floresti – AS Iepuresti 8-0!
In seria de sud am avut rezultatele:
AS Spicul Izvoru – CSM Dunarea Giurgiu 0-6
CS Unirea Izvoarele – MV Calugareni 3-2
AS Unirea Fratesti – AS Dunarea Oinacu 2-1
AS Vointa Slobozia – AS Mihai Bravu 3-5
AS Gigantii Varasti – AS Viitorul Vedea 4-2
AS Energia Remus – AS Prog. Valea Dragului 3-0 ( neprezentare)
ACS Pro Giurgiu – AS Real Colibasi 1-1

La liga 5, printre rezultatele mai surprinzatoare am notat:
AS Olimpia Malu- Fortuna Herasti 4-2
AS Soimii Ghizdaru- AS Angel Gradistea 2-0
Sportul Padureni- Gloria Schitu 1-4!
In rest am avut o etapa normala cu rezultate scontate, echipele avand un comportament adecvat, in comparatie cu etapa precedenta cand am avut atatea incidente.

Etapa urmatoare vom avea cateva jocuri tari la liga 4:
AS Argesul Mihailesti- AS Avantul Floresti
AS Unirea Vanatori – FC Bolintin Malu Spart
CSM Dunarea Giurgiu- AS Energia Remus
AS Mihai Bravu- AS Adunatii Copaceni
Iulian Ivan