Incepe caruselul fotbalului judetean

fb 2Sambata, 26 august va debuta noul sezon al campionatului judetean de fotbal, programate fiind deocamdata, asa cum s a stabilit in sedinta adunarii generale din 19 august, jocurile din liga 4, seria de nord. Iata programul primei etape:
C.S. Avantul Floresti- F.C. Bolintin Malu Spart, un derby la prima vedere, dar din care a ramas doar renumele, din pacate doar echipa gazda reusind deocamdata sa se prezinte la nivelul unei echipe de traditie, echipa din Bolintin fiind in cautarea unor noi jucatori, a unei noi identitati care sa i readuca faima de altadata; va fi totusi o partida in care se vor remarca orgoliile, mereu zgandarite reciproc de persoane din anturajul echipelor.
Celelalte jocuri par a fi echilibrate, poate doar fosta campioana a seriei in campionatul precedent parand a se detasa valoric in disputa cu echipa Luceafarul Trestieni, la aceasta din urma existand un recul de lot in aceasta vara, ca urmare a aparitiei unei noi echipe in zona, Real Draganeasca, majoritatea jucatorilor alegand ultima varianta pentru noul campionat. Celelalte jocuri sunt:
A.S. Viitorul Tantava- C.S. Zmeii Ogrezeni
A.S. Unirea Vanatori- A.S. U. Unirea Joita
C.S. Argesul 2009 Mihailesti- A.S. Silver Inter Zorile
A.S. Iepuresti- A.S. Vointa Podisor
F.C. Bolintin Deal- A.S . Singureni
A.S. Unirea Cosoba- A.S. Olimpia Marsa
Meciurile de juniori vor incepe de la orele 16.00, iar cele de seniori la orele 18.00.
Reamintim ca meciurile din seria Sud a ligii 4 si cele doua serii de liga 5 vor debuta in datele de 2 , respectiv 3 septembrie. Succes echipelor participante