Liga 1: FCSB s-a impus lejer la Astra 2-0 (2-0)

Astra Giurgiu a pierdut pe teren propriu, 0-2 cu FCSB, într-un meci din etapa a 2-a din play-off.
A fost un meci pe care elevii lui Mihai Teja l-au dominat de la un capăt la altul, cel puțin în prima repriză, in care Astra nu a contat pe teren.
Golurile au fost marcate în prima repriză:
min.29 – Gnohere reușeste sa înscrie după centrarea lui Benzar. Atacantul de culoare nu a marcat din prima încercare, dar după parada lui Lazăr a punctat cu poarta goală si scorul a devenit 1-0;
min.32 – Iulian Cristea a marcat primul sau gol în tricoul ros-albastrilor, gol cu capul după un corner si scorul este majorat la 2-0.
În minutul 74, Florin Bejan a primit al doilea galben, iar FCSB a avut un om în plus, insa ros-albastri nu au fructificat acest avantaj, preferand sa joace defensiv.
Au evoluat următoarele echipe:
Astra Giurgiu: Lazar – Erico Da Silva, Bejan, Cestor – Butean, Mrzljak, Pires (N. Roşu ’46), Moise – Llullaku, Hambo (Begue ’46), V. Gheorghe (Alibec ’72).
Antrenor Costel Enache;
FCSB: Bălgrădean – R. Benzar (M. Roman ’50), Planici, Cristea, J. Morais – L. Filip, Teixeira – D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (Bălaşa ’66) – Gnohere (Hora ’86).
Antrenor Mihai Teja.
Arbitri: Horaţiu Feşnic – Valentin Avram şi Mircea Orbuleţ – George Rădulescu;
Observatori: Sorin Boca şi Constantin Tolea.
În urma acestui rezultat. clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 33 de puncte, 2. CSU Craiova – 29, 3. FCSB – 28, 4. FC Viitorul – 22, 5. Astra Giurgiu – 21, 6. Sepsi – 19.