LIGA 1 – Juventus București – Astra Giurgiu 0-1 ( 0-0)

juve astraAstra Giurgiu a învins-o pe Juventus București cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, în deplasare, la Ploiești, în primul meci din etapa a 21-a a Ligii I. Unicul golul al meciului a fost marcat de Alexandru Ioniță II (min.51 – penalty). Astra a mai ratat un penalty prin același Ioniță, care a șutat pe lângă poartă (min.39).
Juventus a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică, după ce Liviu Băjenaru a fost eliminat (min.50).
La finalul partidei, jucătorii lui Juventus au criticat arbitrajul lui Andrei Chivulete, care a acordat două penalty-uri oaspeților și l-a eliminat pe Liviu Băjenaru în minutul 50 pentru proteste.
„I-am zis arbitrului că-şi bate joc de noi, că a stricat jocul şi că e nesimţit. E primul «roşu» pe care îl iau în viaţa mea. I-am zis că e nesimţit, meritam un galben, dar nu îl meritam pe al doilea” a declarat Băjenaru, la Look TV.
„Ce să-l mai învăț pe Băjenaru la vârsta lui? Eu trebuie să-i învăț pe cei tineri, nu pe el”, a declarat antrenorul lui Juventus, Marin Barbu.
Giurgiuvenii sunt siguri de prezenţa în playoff la finalul etapei cu numărul 21. Juventus rămâne pe ultimul loc, cu nouă puncte.
Juventus: Stoian – Dima, Mihăiescu, Walace, Carabela – Călinţaru, Petre, Bărbulescu, F. Ştefan (Cazan 84) – Băjenaru, Măzărache (Ţîră 38)
Antrenor: Marin Barbu
Astra: Iliev – Belu, Polczak, Bejan, Stan – Mrzljak, Seto – Ioniţă (Butean 80), Moise, Balaure (Le Tallec 83) – Abang (Chipirliu 70)
Antrenor: Edward Iordănescu