Liga a 5-a, etapa a 12-a – Scor de maidan la Letca Nouă

liga a 4-aÎnca o etapă cu goluri multe în această stagiune a celui de-al doilea esalon fotbalistic al județului, competiție în care duminica s-au desfășurat jocurile din cadrul rundei cu numărul 12 a turului de campionat Seria NORD. Ocupanta locului secund în clasament, Maxima Hobaia s-a impus în deplasarea de la Letca Nouă cu-n scor de maidan 8-3.
Stejarul Bulbucata a obținut o victorie categorică în partida în care a primit vizita formației AS Podu Doamnei, scor 6-3.
În Seria SUD, Avîntul Putineiu s-a deplasat la Ghizdaru unde a întînlit echipa gazdă – Șoimiii. Avîntul Putineiu, a evoluat în această etapă a sezonului de toamnă ca o mare echipă, dominînd jocul de la un capăt la altul.
Chiar dacă a întanlit o echipă nou promovată, meciul a fost tratat serios de fotbaliștii pimarului Gheorghe Breazu, care au învins cu scorul de 2- 1 (1-1). Golurile oaspeților au fost marcate de Giorgică Zabet.

Rezultatele Seriei SUD etapa a12-a:
Herești – Vlad Țepeș 2-2
Stănești – Scărișoara 1-3
Comana – Puieni 4-2
Grădiștea – Ciocoveni 2-5
Ghizdaru – Putineiu 1-2
Greaca – Daia 1-4
Hotarele – Mihai Bravu 2-1
Malu – Pietrele 3-1
În clasament conduce Săbărelu Ciocoveni cu 36 de puncte, urmată de Gloria Comana 26 puncte și Voința Daia cu 27 de puncta.

Rezultatele Seriei NORD, etapa a 12-a:
Letca Nouă – Hobaia 3-8
Bulbucata – Podul Doamnei 6-3
Naipu – Schitu 6-0
Palanca – Mihai Vodă 2-0
Drăgăneasca – Pădureni 3-2
Vadu Lat – Ogrezeni 3-1
Clejani – Toporu 3-1
Pe primul loc în clasament este Rapid Clejani cu 28 puncte, urmată de Maxima Hobaia – 24 puncte, iar pe locul trei surpriza campionatului – Stejarul Bulbucata cu 21 de puncte.