Liga a IV-a – Un nou “măcel” marca Argeșul Mihăilești: 9-1 cu Zorile

razvan bratuLa debutul oficial din 2018, favoritele s-au impus ușor. Goluri multe, sambată, în meciurile disputate în cadrul rundei inaugurale a returului Ligii a IV-a, Seria Nord, semn ca după o pauza competițională destul de lunga jumătate dintre cele 28 de echipe participante la întrecerile primului eșalon fotbalistic al Giurgiului au așteptat cu nerăbdare startul ultimei jumătăți a sezonului. În stagiunea de primavară, atenția iubitorilor jocului cu balonul rotund din județ se va îndrepta spre lupta pentru accederea la barajul de promovare în Liga a III-a, una mai stransa ca niciodată.

Echipa de fotbal a oraşului Mihăilești, Argeșul (foto) şi-a luat în serios rolul de principală pretendentă la câştigarea campionatului judeţean de fotbal ediţia 2017-2018.
Elevii pregătiți de prof. Cristi Toma continua marșul spre play-off-ul Ligii a IV a, dupa ce fotbaliști din Mihăilești au facut prima victima în returul actualei ediții de campionat.
Argeșul Mihăilești, principala favorită la barajul de promovare în Liga a III-a, a obținut fară probleme trei puncte în deplasarea de la Podișor cu Intre Zorile, intr-un joc în care prestația liderului a fost una fară cusur, scor 9-1.
Același tehnician s-a bazat în meciul de ieri pe următorul prim 11: Marius Toma, Robert Cotei, Florin Burghelea, Dorin Istrate, Daniel Stanca(c), Stefan Ianusi, Mircea Cojocaru, Alexandru Capalau, Adrian Barbu, Alexandru Hutan, Ion Niculae
Au mai jucat: Robert Dumitrescu, Emanuel Filip, Gabriel Bocancea, Gabriel Alexandrescu, Ionut Tudose.
Golurile învingătorilor au fost marcate de: Florin Burghelea, Alexandru Capalau (3), Stanca Daniel (2), Mircea Cojocaru, Emanuel Filip (2)

Surpriza etapei la Mihai Vodă
Ocupanta locului secund AS Singureni, a obţinut un nou rezultat pozitiv. Echipa aflată sub comanda primarului Marian Pătuleanu și DănuțLupu, au dominat jocul, câştigând fără probleme, scor 5-1, meciul disputat pe teren propiu cu FC Bolintin Deal.
Luceafărul Trestieni a realizat surpriza etapei , pe terenul din Mihai Vodă, în fața celor de la Petrolul Roata, scor 2-1.

Rezultate înregistrate în runda a – XXVI-a Seria Nord:
ZMEII OGREZENI – VIITORUL TANTAVA 2-2
UNIREA JOITA – UNIREA VINATORI 0-2
INTER ZORILE – ARGESUL MIHAILESTI 1-9
AS SINGURENI – FC BOLINTIN DEAL 5-1
LUCEAFARUL TRESTIENI – PETROLUL ROATA 2-1
BOLINTIN MALU SPART – AVANTUL FLORESTI 2-1
AS IEPURESTI ȘI UNIREA COSOBA – STAU
CLASAMENT
1. CS Argeșul Mihălești 37p
2. AS Singureni 36p
3. FC Bolintin Malu Spart 32p
4. AS Unirea Vînători 31p
5. CS Avîntul Florești 28 p
6. ACS Petrolul Roata 19p
7. FC Bolintin Deal 18p
8. AS Iepurești 18p
9. AS Inter Zorile 16p
10. CS ZmeiiI Ogrezeni 16p
11. AS Unirea Cosoba 14p
12. AS Luceafărul Treistieni 7p
13. AS Unirea Joița 5p
14. AS Viitorul Tîntava 4p

După disputatea sezonului regulat, primele 2 clasate din cele două serii vor juca în play-off, pentru desemnarea campioanei, care în vara va reprezenta judeţul la „barajul” pentru promovarea în Liga a 3-a.
În aceste condiţii, favorite la câştigarea titlului judeţean sunt Argeșul Mihăilești şi Dunărea Giurgiu, dar pretenţii va emite şi AS Singureni.
(Foto Răzvan Bratu)