LIGA a V-a: Avancronica etapelor de duminică, 19 mai

Meciurile contând pentru etapa cu numărul 25 seria SUD) si 18 (seria NORD) din Liga a V-a se vor desfășura duminică, 19 mai 2019, incepand cu ora 11:00.
Cele mai interesante meciuri se anunță a fi partidele de la Schitu și Vadu Lat, acolo unde se deplasasează Ștejarul Bulbucata(foto) și AFC Mihai Vodă.
Cu toată ambiţia celor de la Schitu, sunt putine sperante că vor putea încurca socotelile celor de la Stejarul Bulbucata, o echipă cu mult peste nivelul gazdelor. Fotbaliștii pregătiți de Petre Iliescu pleacă cu prima șansă și prin prisma faptului că se descurcă foarte bine pe terenurile din deplasare.
Ocupanta locului secund în Seria NORD a ligii a 5-a, AFC Mihai Vodă, se deplasează la Vadu Lat, unde nu ar trebui să aibă probleme în adjudecarea celor 3 puncte. Gazdele sunt în zona inferioară a clasamentului și nu au reușit până acum victorii în fața formațiilor grele din liga a 5-a. Este o partidă în care experiența și valoarea superioară a vizitatorilor ar trebui să facă diferența.
Liderul Seriei SUD, Voința Daia, primește vizita echipei Viitorul Puieni. Evident, se pune doar problema scorului în acest meci, mai ales că jucatorii din Daia sunt în formă foarte bună. Viitorul Puieni nu poate să emită pretenții la Daia, în condițiile în care parcursul lor este unul modest.

Programul meciurilor de duminică este următorul:
SERIA SUD, ETAPA a 25-a:
VOINTA DAIA – VIITORUL PUIENI
VIITORUL PUTINEIU – SABARELUL CIOCOVENI
AS GREACA – SOIMII GHIZDARU
PROGRESUL VALEA DRAGULUI – PRO GOSTINU
UNIREA FRATESTI – AGRO GOLD VLAD TEPES
AS PRUNDU – AS SCARISOARA
AGRI ANGEL GRADISTEA – FORTUNA HERASTI
OLIMPIA MALU – VICTORIA STANESTI

SERIA NORD, ETAPA A 18-A:
GLORIA SCHITU – STEJARUL BULBUCATA
UNIREA VINATORII MICI – VOINTA TOPORU
REAL DRAGANEASCA – OLIMPIA MIRSA
TINERETUL VADU LAT – ACS MIHAI VODA
FC NAIPU – PROGRESUL PALANCA
ZMEII OGREZENI II – SPORTUL PADURENI