Mariana Bitang si Octavian Bellu se retrag?

Mariana Bitang si Octavian Bellu se retrag?
Mariana Bitang si Octavian Bellu se retrag?

Antrenorii lotului national de gimnastica, Mariana Bitang si Octavian Bellu, ar putea renunta la posturile de antrenori din cauza tensiunilor acumulate in urma competitiilor de ieri de la Jocurile Olimpice de la Londra.

Potrivit unor surse, Mariana Bitang ar fi declarat, dupa incheierea competitiei de la Londra, „ca tot ce s-a intâmplat este peste limita mea de suportabilitate”.

La randul sau, Octavian Bellu a declarat ca este freelancer, iar contractul sau s-a incheiat. Octavian Bellu a sustinut ca are oferte din alte tari.

Pâna acum, dupa evolutiile dezamagitoare de la Olimpiada si-au dat demisia doi antrenori-coordonatori: Mihai Roman, de la canotaj, si Dan Podeanu, de la scrima (fete).

Tot ieri, dupa finala de la sol, unde a câstigat medalia de argint, Catalina Ponor s-a aratat dezamagita de cei doi antrenori, spunând ca „m-a durut ca n-am fost felicitata de antrenori pentru medalie”. Si Sandra Izbasa are nemultumiri, dar fara a preciza fata de cine. „Am si eu un of, dar toata România e un of!”, a afirmat aseara campioana olimpica de la sarituri.