Miercuri. eveniment international pe stadionul „Marin Anastasovici ”din Giurgiu

Miercuri, 27 martie, la ora 15:00, stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu va găzdui partida de fotbal dintre o selecţionată a primarilor de comune din România și o formaţiei similară din Republica Moldova.
Echipa primarilor din România este coordonată de primarul din localitatea Pomârla din judeţul Botoşani, Dumitru Chelariu, echipa fiind formata din primary din judetele Cluj, Sibiu, Caraş-Severin, Maramureş, Alba, Olt, Giurgiu, Iaşi, Neamţ şi Botoşani.
Giurgiuveniii se mândresc cu faptul că din selecționata primarilor face parte și primarul de la Singureni – Marian Pătuleanu.
Asadar, Maryo Primaru` revine pe Stadionul Astrei în calitate de organizator și căpitan al echipei naționale a primarilor de comune din România.
Marian Patuleanu a devenit celebru după ce în iunie 2018 a evoluat în echipa AFC Singureni, la meciul de baraj cu Rapid București pentru promovarea în Liga a III-a.La evenimentul de pe “Marin Anastasovici”, dotat cu Cupa Prieteniei a fost invitată și selecționata de old-boys a României, astfel ca spectatorii se pot intalni cu legende ale fotbalului romanesc: Miodrag Belodedici, Dănuț Lupu, Ioan Andon, Florin Radu Răducioiu, Marian Ivan, etc.