Moş Crăciun a venit cu cadouri pentru sportivii de la CS Aquila Giurgiu

mosh aquilaPeste 7o de sportivi au participat sămbătă 24.12.2017 la demonstratia si premierea anuala a celor mai performanti sportivi din cadrul clubului Aquila Giurgiu de-a lungul anului 2017.
Evenimentul festiv de la Sala de Sport Aquila s-a bucurat de participarea antrenorului emerit prof. Ion Chelu (8 DANI), vicepresedintele clubului – Gabi Dumitrăchioaia, a sportivilor, a parintilor celor mai mici dintre sportive si a unor colaboratori.
A fost o atmosfera de sarbatoare, cu multe cadouri, care a culminat cu sosirea lui Mos Craciun.
Continuă așadar tradiția acestui eveniment deosebit de sarbatori de iarna la cel mai bun club din județul Giurgiu. La final toţii copiii au primit cadouri.
Antrenorul Ion Chelu consideră că anul 2017 a fost unul bun pentru clubul pe care îl conduce.
“Am încheiat un an 2017 cu rezultate bune. Sunt mulţumit de lucrurile realizate cu tinerii sportivi în competițiile interne și internaționale.
Din cele 289 de medalii, 10 sunt în competițiile internaționale, un obiectiv pe care l-am îndeplinit cu succes. Vreau să le mulțumesc sportivilor pentru că au reușit rezultate foarte bune în condițiile unei situații financiare nu tocmai ideale”.
În acest an, sportivii de la Aquila Giurgiu au reușit să câștige în total 289 de medalii, din care 139 de aur, 83 de argint și 67 de bronz.