Ploaie de goluri la sferturile Cupei de Iarnă la Fotbal în Sală

După trei săptămînă cu meciuri frumoase, unele dintre ele chiar spectaculoase, duminică, 3 februarie, mega-turneul de fotbal în sală “Cupa de Iarnă”, organizat de Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu a continut la Sala Sporturilor cu partidele programate în „sferturilor” de finală.
Ziua de duminică a purtat noroc celor de la Singureni, care în compania celor de la Rapid Clejani, au sustinut un meci foarte frumos. Cei de la Singureni s-au impus cu scorul de 3-2, însa cu siguranță pasiunea și dedicarea celor de la Clejani este de mentionat. Meciul a fost unul spectaculos, în care ambele echipe au fost implicate trup si suflet.
Așa cum ne-a obisnuit, echipa AS Mihai Bravu a fost din nou într-o forma foarte buna, caștigînd meciul împotriva celor de la AS IepureștI cu scorul final de 6-2.
Goluri multe și în meciul Energia Remuș-Viitorul Vedea,scor 6-0.
Spicul Izvoru a învins Dunărea Giurgiu la un scor care ne scutește de foarte multe comentari. A fost 5-1 la capătul unui meci destul de înclestat, în care arbitrii au fost nevoiti sa acorde mai multe cartonase galbene și unul roșu.
Toţi cei prezenţi la acest turneu au avut aprecieri pozitive şi sperăm ca în continuare să asistăm la partide din ce în ce mai interesante.
Sambătă, 9 februarie, sunt programate semifinalele și finala, după următorul program:

Semilinale:
AFC SINGURENI-ENERGIA REMUȘ
AS MIHAI BRAVU -SPICUL IZVORU
Invingătoarele acestor doua meciuri vor juca finala, iar învinsele pentru locurile 3-4.