Politistii giurgiuveni au organizat un minicampionat de fotbal

fotbal balonPână pe 25 martie, polițiștii giurgiuveni vor desfășura o serie de activități sportive menite să marcheze sărbătorirea Zilei Poliției Române, la care vor fi angrenate toate structurile din cadrul inspectoratului.
Astfel, în perioada 12-21 martie, pe terenul acoperit de pe soseaua Ghizdarului, Asociația Sportivă a Polițiștilor Giurgiu, alături de polițiști iubitori ai balonului rotund, au organizat un minicampionat de fotbal la care s-au înscris 10 echipe reprezentând principalele servicii și subunități din cadrul inspectoratului.
Activitatea a putut fi pusă în practică cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și al Personalului Contractual și nu în ultimul rând Corpul național al Polițiștilor.
Luni 19 martie, se vor juca semifinalele, urmând ca finala minicampionatului să aibă loc miercuri 21 martie, iar alături de jucătorii care vor evolua pe teren, evenimentul va fi animat prin prestația majoretelor de la Casa de cultură Ion Vinea, din municipiul Giurgiu.
La eveniment sunt invitați toți iubitori de sport și mișcare, care pe parcursul disputării partidelor vor putea să încurajeze din tribună echipele favorite.
La festivitatea de premiere, câștigătorilor li se vor acorda premii constând în diplome, trofee și materiale sportive oferite prin bunăvoința sponsorilor.