Scor egal în meciul restanţă dintre Argeșul Mihăilești si FC Bolintin Malu Spart

FC Bolintin Malu Spart (foto), a obținut o remiză miercuri la Mihăilești. într-un meci restantă din etapa a 21-a Ligii a 4-a, Seria Nord.
Formatia din Malu Spart a terminat la egalitate, scor 1-1 în deplasarea de la Argeșul Mihăilești, rezultat care o menține pe primul loc, la două puncte de locul doi, ocupat de AFC Singureni și la trei puncte de ultima treptă a podiumului ocupat de Argeșul Mihăilești.
M. Zaharia a marcat în minutul 20, cu un șut plasat din interiorul careului, dupa o gafa a apărătorilor din Mihăilești.
Echipa pregătită de Adi Neagu, va juca sămbătă în etapa a 25-a,la FC Bolintin Deal. Va fi un derby al orgolilor! Jucătorii din Bolintin Malu Spart parcurg un vârf de formă, ocupând prima poziţie a clasamentului Ligii a IV-a, Seria Nord cu un total de 58 de puncte, în timp ce fotbalişti din Bolintin Deal au 37 de puncte în palmares. Cu siguranta va fi un meci în limitele fayr-play-ului, partida în care se întâlnesc două echipe bune, chiar dacă una are puncte mai multe şi alta mai puţine.
FC Bolintin Malu Spart: I. Copil, A. Boian, D. Cațaros, G. Popică, Ș. Vlad, A. Vărzaru, A. Măricuță, M. Curt (cpt), M. Zaharia, M. Bilciurescu, A. Constantin
Rezerve: A. Țoropoc, R. Mihai, L. Iancu, G. Cone, C. Vărzaru
Antrenor: Adi Neagu.