Seria NORD: FC Bolintin Malu Spart a mai caștigat un meci

Implicata în lupta pentru titlu de campioană a Liga a VI-a-Giurgiu, echipa orașului Bolintin Vale (foto), a obținut o victorie importantă în etapa de sambătă. Elevii lui Florin Angel s-au impus cu 3-1 la Buturugeni, în partida în care au avut ca adversara o formatie buna a seriei, Viitorul Tantava.
In aceasta partida, cei din la Bolintin Vale au luat o opțiune importanta la adjudecarea punctelor puse în joc. La finalul întalnirii în care au înscris ultimele două din cele trei goluri, si-au mai creat si alte situatții la poarta adversarilor.
Golurilor celor de la FC Bolintin Malul Spart au fost marcate de Iancu Laurențiu (2) si Iordache Paul, iar pe tot parcursul jocului delegația celor dIn Bolintin Vale a dat dovadă de fair-play.
“Am controlat jocul, am ratat foarte multe ocazii, insa am avut atitudine si determinare, asa ca este o victorie meritata”, a spus după meci Alex Pricopie secretarul clubului.
FC Bolintin Malu Spart: Copil Ioan, Roșioru Florin, Pădurețu Alexandru (cpt.), Mihai Gabriel, Ștefan Vlad, Vărzaru Andrei, Iordache Paul, Gheorgiu Dragoș, Constantin Alexandru, Zuluf Nicolae, Iancu Laurențiu.
Au mai jucat: Curt Mituș, Cone Giani, Mihai Roberto si Ghioc Robert.
Antrenor: Anghel Florin
FC Bolintin Malu Spart conduce în clasamentul Seriei NORD cu 15 de puncte, urmată de Cosoba, cu același număr de puncte.