Turneu reusit pentru handbaliștii de la “Constelația Giurgiu”

handbal-1În urma participarii la turneul amical de sala organizat la București weekend-ul trecut, echipa de handbal juniorii 4 “Constelația Giurgiu” a reusit sa se impuna, în fața celor doua formații participante – CS Tectonic Bucureștii, respectiv HS Gratia Alexandria.
În primul meci, handbaliștii giurgiuveni pregătiți de Relu Lixandru s-au impus cu 21-16 în fața gruparii din Teleorman, HS Gratia.
Cea de-a doua victorie a fost obținută în fața echipei CS Tectonic București, scor 30 – 21.
Eventul de la Bucuresti a adus în faţa publicului iubitor de handbal prezent în număr mare în sala “Antilopa”, pe micuți handbaliști giurgiuvenii care au jucat cu pasiune și entuziasm, cîștigănd turneul.handbal 2Organizatori acestui turneu au fost cei de la CS Tectonic București, care au oferit medalii și diplome participanților.
„A fost un turneu benefic, care ne ajută să ne cunoaştem adevăratul potential. In funcţie de aceste pregătiri, vom ajunge acolo unde ne dorim, adică vrem ca Giurgiu să aibă o echipă de handbal în campionatul naţional de juniori”, ne-a declarat antrenorul Relu Lixandru.
Din păcate, fără ajutor financiar din partea celor care conduc destinele municipului și județului, munca acestor copii este în zadar – și ei sunt copii Giurgiului.