Vot de incredere pentru conducerea AJF Giurgiu

participanti-adunare-ajf-giurgiuSambata, 19 august, la sediul Giurgiu s-a desfasurat Adunarea generala a membrilor afiliati, sedinta ce a fost anuntata cu mult timp inaite, atat membrilor afiliati cat si presei. Cei mai interesati de aceasta adunare s-au dovedit a fi reprezentanti ai unor echipe, nemultumiti de activitatea actualei conduceri, a asociatiei, acuzele indreptandu se catre presedintele Viorel Leseanu. Nemultumirile au fost alimentate de anumiti oameni interesati de alegerile ce vor avea loc anul viitor pentru presedintele si vicepresedintii AJF Giurgiu, sagetile indreptate in directia actualei conduceři fiind trase in emisiuni saptamanale la o televiziune locala, precum prin alte parghii jurnalistice.
Desi se asteptau (contestatarii) sa aiba succes in demersul lor si sa provoace un oarecare scandal la aceasta sedinta, totul a decurs normal pentru membrii necontestatari , interesul acestora concurand pentru desfasurarea fara probleme a viitoarei editii de campionat, astfel ca interesele de grup folosite cu scopul discreditarii unor oameni de fotbal au cazut.
Au fost votate cu o majoritate covarsitoare noile puncte din statutul AJF, bilantul contabil, componenta seriilor de liga a 4-a si a 5-a, validarea presedintelui arbitrilor (cu 50 voturi pentru si unul impotriva), precum si data inceperii noii editii de campionat.
Cele doua serii din liga a 4-a vor avea cate 16 echipe, iar seriile de liga a 5-a vor fi de 16 si respectiv 18 echipe.
Nu au existat divergente majore, ca in alti ani, la alte sedinte, delegatii incheind sedinta in mod traditional: ciocnind un pahar al prieteniei, mai putin pucistii, aflati in declin de credibilitate, semn ca totusi lucrurile in cadrul AJF sunt in regula – votul covarsitor de incredere aratat de reprezentantii echipelor a fost mai mult decat edificator.
(Sursa foto – www.giurgiuonline.net )