40 de miliarde pentru Primăria Giurgiu. Votați echipa câștigătoare!

Dosarelul galben de la întâlnirea cu ministrul finanțelor i-a purtat noroc primarului Anghelescu – Guvernul Cîțu a dăruit masa primăriei municipiului cu peste 40 de miliarde de lei vechi.
Votați echipa câștigătoare!
Dacă adăugăm la această sumă și cei 70 de miliarde de lei vechi primiți în luna martie a acestui an, rezulta o sumă frumușică pentru administrația publică locală – 110 miliarde de lei vechi.
Votați echipa câștigătoare!
Dacă punem la socoată faptul că administrația Barbu nu a primit niciun leu în 2019 si 2020 de la același partid de la guvernare, plus cheltuielile din starea de urgență (neachitate nici până acum), ajungem la concluzia că suma de 110 miliarde e infimă, sunt bani pentru semințe, care nu compensează nici pe departe lipsurile clamate de actualul edil.
Care votează cu echipa câștigătoare!
Si totuși, 110 miliarde în mai puțin de un an, sunt bani, problema este că administrația Anghelescu doarme, nu se vede nimic notabil în oraș. Proiectele de asfaltare sunt în amorțire, autobuzele s-au îngălbenit printre bălării, Casa Tineretului este varză, trotuarele din Rudari sunt un vis îndepărtat, curățenia orașului este o utopie…
Haideți, don’ primar, după ce votați echipa câștigătoare, puteți mai mult?

N.R. Un coleg de la o publicație online spunea că x% dintre primăriile din județ își vor pune lacătul pe usă.
Ar putea avea dreptate, iar cel mai elocvent exemplu este al primarului din Toporu (PSD), unde parlamentarii PNL au fost votați cu 92%, iar acum, primarul trebuie să dea bani (nu altceva) înapoi – i s-au dat 20 milioane de lei vechi și va trebui să dea înapoi 70 milioane. Avantaj liberalii, „c-așa-i în tenis”…
Ion Diaconescu