Contact

Pentru orice sugestie sau sesizare folositi formularul de mai jos:

e-mail: opiniagiurgiu@yahoo.com;

Tel. 0721/041.009

3 comentarii

 1. Va rog sa verificați bine informațiile! Nu a mințit nimeni. Și verificați ca cei izolați nu au apa sa se spele pe mâini asa cum e normal

 2. Articolul este preluat din Giurgiu pe Surse, iar Traistaru Alexandru este angajat la Directia de Asistenta Sociala Giurgiu.

 3. Un angajat, să-i spunem Alex ,din cadrul unei direcţii aflată în subordinea consiliului local Giurgiu,a ţinut pentru un scurt timp locul directorului plin aflat în concediu.
  În această perioadă, aproximativ 70 de milioane de lei, bani care ar fi trebuit să ajungă la mai multe persoane, ar fi dispărut, intrând în buzunarele ” directorului” de conjunctură care i-ar fi pierdut la păcănele.
  În urma plângerilor depuse de către mai multe persoane, toată povestea a ajuns la conducerea instituţiei, care a decis să ” pună batista pe ţambal ” fiind vorba despre fiul unei persoane influente, şi cu state vechi în cadrul primăriei Giurgiu.

  ESTE VORBA DESPRE ALEXANDRU TRAISTARU, FIUL LUI CRISTIAN TRAISTARU, DIRECTOR INFLUENT IN PRIMARIA GIURGIU. VA RUGAM FRUMOS SA SCRIETI ARTICOLUL ACESTA. NU SE MAI POATE TRAI CU ASTFEL DE HOTI
  ESTE VORBA DESPRE O SUMA MULT MAI MARE DAR CARE NU SE SPUNE DIN CAUZA FRICII INSTITUITE PRINTRE ANGAJATI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *