Acțiuni caritabile pentru beneficiarii de la Centrul pentru persoane vârstnice din Mironești

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu și Arhimandritul Mihail Muscariu, stareț al Mănăstirii Comana, însoțit de preoți, au fost prezenți luni, 13 decembrie, la Centrul pentru persoane vârstnice din localitatea Mironești.Astfel, celor 40 de beneficiari de servicii sociale din acest cămin le-au fost oferite seturi de lenjerii de pat, pijamale, șosete, siropuri și dulcețuri preparate în atelierul de la Mănăstirea Comana.
“Vrem ca acțiunea sa fie una periodica, pentru ca nu numai de Craciun trebuie sa le aducem cele de trebuința. Mulțumim și tuturor credincioșilor care au raspuns apelului nostru și care cu multa darnicie și bucurie au reușit sa achiziționeze toate cele necesare pentru acest centru”, a spus starețul al Mănăstirii Comana.Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Giurgiu le-a mulțumit personal clericilor și monahilor de la Mănăstirea Comana pentru această inițiativă, care vine în sprijinul persoanelor vârstnice instituționalizate. El a amintit că această acțiune nu este singulară, întrucât Mănăstirea Comana, cu binecuvântarea episcopului de Giurgiu, s-a implicat în repetate rânduri în organizarea de acțiuni caritabile pentru beneficiarii de servicii sociale din cadrul DGASPC:
“Mulțumim pentru donațiile de astăzi. Trebuie să luam exemplu din ceea ce faceți dumneavoastră, să facem și noi bine către cei care au cea mai mare nevoie de bine în acest județ”.