Administrația locală a îngropat și Festivalul “In memoriam Marin Ghiocel”

De trei ori “ura” pentru Primărie și Centrul Cultural Ion Vinea, care au reușit, după șapte ediții consecutive, să îngroape Festivalul concurs național de interpretare “In Memoriam Marin Ghiocel”
Cum mă, să spuneți așa ceva? Adică, pentru bâlci, pentru zilele municipiului și alte flatulențe ați găsit sponsori, dar pentru festivalul ăsta, nu?
Concret: pe contul de facebook al Centrului Cultural Ion Vinea a fost postat acum puțin timp, un anunț care sună așa:
„Urmare a problemelor bugetare existente în cadrul instituției, ediția a VIII-a 2022 a festivalului concurs național de interpretare vocală muzică populară „In Memorian Marin Ghiocel”, nu va mai avea loc.”
Pe același cont oficial de facebook vă lăudați că ați trimis în Albania un cor de copii si o echipă de dansuri populare (peste 20 de persoane – de trei ori bravo!), dar pentru un amărât de festival nu ați găsit fonduri…Sau, festivalul ăsta vă stătea în gât că fost inițiat de fostul primar Barbu și nu trebuie să rămână nimic care să vă amintească?
Să vă fie rușine de giurgiuvenii care veneau în număr mare, anual, la acest festival.
Aveam și noi ceva de nivel național (Festivalul “In memoriam Marin Ghiocel”, Festivalul Teatrelor Dunărene și Row Mania. Le-ați distrus!
Redacția