Alegeri cu Conu Mare – năravuri politice, puse în scenă la Giurgiu

Alegeri cu Conu Mare, este, după știința noastră, prima piesă manifest pusă în scenă la Giurgiu. O producție 100/% giurgiuveană, de la scriitura marca Gelu Brebenel, la punerea în scenă semnată de Remus Găină și actorii (amatori) de la trupa Octogon (Giurgiu).
Gelu Brebenel nu este la prima “abatere” cu care surprinde publicul, dar, cu siguranță, este la prima piesă manifest cu care dă din nou lovitura.
Trupa de teatru de amatori “Octogon”, păstorită de Remus Găină are talente incontestabile: Gabi Caraconcea sau Marian Damian, care au dat viață unor personaje cu greutate: Conu Mare și Administratorul unui bloc de locatari.Sorin Bratu, Eugen Stoian, Maria Boșman și Luigi Lungu au dus trena unui spectacol reușit, cu gag-uri de situație, dar cu final previzibil – ropote de aplauze ale unei săli pline ochi.
Pentru încă tânărul dramaturg, Gelu Brebenel, evenimentul a fost un bun prilej și pentru lansarea unui nou volum, de data asta de teatru: Weekend cu tata – un volum care cuprinde toate cele 5 piese ale autorului.