APEL DE SELECTIE – MASURA 02/2A “Sprijin pentru investitii in infiintarea plantatiilor de capsuni, mur, zmeur si legume si crearea de noi locuri de munca in teritoriul GAL”

APEL DE SELECTIE nr.1/2021
Forma simplificata
MASURA 02/2A Sprijin pentru investitii in infiintarea plantatiilor de capsuni, mur, zmeur si legume si crearea de noi locuri de munca in teritoriul GAL

AsociatiaGAL Giurgiu Est anunta lansarea apelului de selectie nr.1, aferent anului 2021, in data de 26.07.2021, al MASURII 02/2A Sprijin pentru investitii in infiintarea plantatiilor de capsuni, mur, zmeur si legume si crearea de noi locuri de munca in teritoriul GAL
1. Data lansarii apelului de selectie: 26.07.2021;
2. Data limita de primire a proiectelor: 08.09.2021
3. Tipurile de beneficiari eligibili pentru MASURA 02/2A Sprijin pentru investitii in infiintareaplantatiilor de capsuni, mur, zmeur si legume si crearea de noi locuri de munca in teritoriul GAL:
•Fermierii (PFA,II, SRL): care detin ( in proprietate, comodat, inchiriere, arenda)un teren intravilan sau extravilan care permite realizarea unor plantatii de capsuni, mur, zmeura si legume, inclusiv in spatii protejate;
4.Fondul disponibil alocat pe sesiune: 60.000 euro;
5. Fondul disponibil alocat pe masura : 135.000 euro;
6. Valoarea sprijinului public nerambursabil este de 15.000 Euro.

7.Locul si intervalul orar in care se pot depune proiectele: Sediul administrativ,Com. Hotarele, soseua Bucovina, nr 2. Proiectele se pot depune de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 – 14:00, in zilele lucratoare.

8. Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii 02/2A Sprijin pentru investitii in infiintarea plantatiilor de capsuni, mur, zmeur si legume si crearea de noi locuri de munca in teritoriul GAL sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului elaborat de GAL, disponibil pe pagina de web www.galgiurgiuest.ro .
9. Date de contact a GAL unde solicitantii pot obtine informatii suplimentare:

Pentru a afla informatii suplimentare privind accesarea fondurilor nerambursabile prin Masura 02/2A Sprijin pentru investitii in infiintarea plantatiilor de capsuni, mur, zmeur si legume si crearea de noi locuri de munca in teritoriul GAL, puteti consulta toate documentele aferente acesteia pe pagina web www.galgiurgiuest.ro, sau la sediul administrativ din comuna Hotarele, soseau Bucovina, nr. 2 sau ne puteti contacta la nr. de telefon 0786194616 sau prin e-mail: gal.giurgiu.est@gmail.com .

Atenţie! Durata de execuţie a contractului de finanţare este de maxim 31.12.2023.

10. Informatii detaliate privind accesarea fondurilor in cadrul Masurii 02/2A sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului aferent Măsurii in vigoare la data lansarii apelului de selectie, disponibil pe site-ul www.galgiurgiuest.ro sau la sediul administrativ al GAL GIURGIU EST, Com. Hotarele, strada Bucovina, nr. 2 in format electronic si tiparit.

MANAGER ,
MINGHIR ILEANA