Apocaliptic! Ţigănilă l-a dat jos pe Măroiu

Zilele trecute, șefii PSD Giurgiu (Niculae Bădălău și Marian Mina) au luat la purecat listele de consilieri pentru municipiul Giurgiu. Nu pentru că așa a vrut mușchiul lor, ci în urma nemulțumirilor membrilor de partid cu vechime, care au reclamat faptul că pe locurile eligibile sunt mai mulți liberalo-pesediști via Măroiu, decat pesediști sadea, cu vechime în “cartea de muncă”.
Așa se face că ex-penelistul George Ţigănila “a retrogradat” câteva poziții.
Nu știm dacă, intenționat sau nu, luni, 10 august, o mașina încarcăta până la refuz cu lemne pentru depozitul pupilei candidatului PSD a agățat banerul cu Marian Măroiu, aflat în imediata apropiere a acareturilor lui Ţigănilă. Lume ca la circ, glume de autobază, hohote de râs… Singurul plin de importanța misiunii sale pe pământ era George Ţigănilă, care nu știa cum să dreagă busuiocul. Așa că a tocmit niște “cățărători”, care l-au legat bine pe Măroiu. Mă rog, banerul…
Ţigănilă a fost văzut de câțiva gură cască cum vorbea agitat… Aceeași privitori au jurat pe roșu că pe Ţigănilă l-ar fi sunat Măroiu să îi dea asigurări că și un loc neeligibil de pe lista de consilieri municipali, poate fi…eligibil, că marmota învelește ciocolată și că cerbul “Ciuc” face cea mai bună bere, pentru că bea apă de izvor fără E-uri.
Iadu Michiduță