Black Friday s-a încheiat in România! Ce urmează în decembrie?

Chiar dacă a trecut cea mai „neagră” dintre zilele de vineri (Black Friday), asta nu înseamnă că nu te poți bucura în continuare de reduceri. Urmează sărbătorile de iarnă și fiecare magazin se luptă să îți câștige interesul.
În online lupta este chiar mai strânsă decât în offline, dat fiind faptul că pe lângă magazinele online există companii de zbor, agenții de turism, cazinouri și în general toți cei care comercializează ceva. Dacă urmărești cu atenție domeniile care te interesează, poți găsi numeroase promoții, care mai de care mai interesante.

Ce promoții online se anunță în Decembrie 2019?

1. Promoții la agențiile de turism și companiile aeriene. Dacă te pasionează turismul, este posibil să găsești zboruri extrem de ieftine către destinații exotice sau către destinații ceva mai apropiate. Cu siguranță te încântă ideea de a vedea târgurile de Crăciun din Viena, Budapesta sau Praga sau de ce nu, să ajungi pe o plajă exotică prin Cancun sau prin Vietnam. Urmărind îndeaproape ofertele companiilor de turism poți descoperi adevărate chilipiruri.
2. Reduceri la produsele software. Fie că îți dorești un nou sistem de operare pentru calculator sau un joc nou, este posibil să găsești oferte foarte bune cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Stai cu ochii pe companiile preferate în preajma Crăciunului sau în preajma Anului nou și poți avea surprize foarte plăcute.
3. Promoții în cazinourile online. Amatorii de jocuri de cazino pot profita de Calendarul de Crăciun Vlad,  operatorul Vlad Cazino urmând să ofere clienților câte o surpriză în fiecare din primele 24 de zile ale lunii decembrie. Vei avea numeroase runde gratuite, bonusuri, turnee cu premii în bani și alte surprize plăcute. Vlad Cazino este primul cazino online cu specific romanesc, lansat în februarie 2018 de Kindred Group, o companie suedeza cu peste 12 milioane de clienți în 100 de țări.
4. Reduceri la produse fizice. Magazinele online se întrec să te atragă în mreaja lor și să te facă să cumperi. Dacă îți dorești un telefon nou, o pereche de încălțări sau diverse alte produse, este bine să aștepți până în Decembrie. Sub pretextul cadoului de Crăciun, vei descoperi numeroase produse cu reduceri substanțiale.
5. Reduceri la cărți. Ești pasionat de literatură? În Decembrie ai și numeroase reduceri la cărți. În librăriile online sunt oferite reduceri foarte atractive, chiar și la titluri extrem de populare.

Ce să ai în vedere atunci când urmărești promoțiile online din Decembrie?
Dacă plănuiești să cumperi ceva în această perioadă, cea mai bună soluție este să urmărești din timp produsele sau serviciile dorite. În felul acesta poți descoperi dacă promoțiile sunt reale sau reprezintă doar o oportunitate de vânzare pentru companii. De mare ajutor în această privință sunt websiteuri precum compari.ro, compara.ro, price.ro, shopmania.ro sau chiar monitorulpreturilor.info. Acestea îți arată rapid nu doar unde găsești produsul căutat la cel mai mic preț, ci și modul în care a evoluat prețul produsului dorit într-o anumită perioadă de timp. În plus, la cele mai multe produse listate vei găsi și recenzii de la cumpărători, foarte utile în general.