Bursa locurilor de muncă – mulți chemați, puțini veniți, dar și mai puțini aleși

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu a organizat vineri, 20 mai, bursa generală a locurilor de muncă.
Evenimentul a avut loc la restaurantului “Mioriţa”, iar AJOFM, împreună cu antreprenorii giurgiuveni “au pus la bătaie” circa 350 de locuri de muncă.
Daca în mod normal, Bursa Locurilor de Muncă ar trebui să reprezinte o oportunitate pentru cei care se plang de… lipsa locurilor de muncă, numărul celor interesați a fost cu mult sub numărul lamentărilor din mediul online și nu numai.Așadar: au fost prezenți 23 agenți economici care au oferit 347 locuri de muncă vacante: construcții, industria confecțiilor, industria alimentară, servicii, comerț, asigurări, construcții nave, etc.
De asemenea, a participat la Bursă un număr de 239 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, și au fost preselectate în vederea susținerii de probe de lucru sau interviuri la sediul firmelor, 69 persoane.
Pe loc, au fost emise dispoziții de repartizare pentru 9 persoane în meseriile: confecționer textile; muncitor necalificat în industria confecțiilor și muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide.