Căminul cultural din Remuș – Spectacol pentru copii și părinți

Sala de spectacole a Căminului cultural “Ioan Defta “. din satul Remuș, comuna Frătești, găzduiește, prin truda unui prestigios jurist și scriitor din București, George Vlaicu, și cu sprijinul tânărului primar, Gabriel Marian Pană, o diversitate de activități culturale, menite să dinamizeze viața spirituală a acestei așezări.
Astfel, in această săptămână, sub genericul “Bucuria copiilor“ a avut loc un spectacol maraton pentru copii, dar și pentru părinți, ca un dar pentru Sfântul Crăciun.
Acesta a cuprins : un număr de magie, susținut de adolescentul Andrei Paltenea-Magus, evoluția formației de dans a Clubului copiilor din Sectorul 6 București, solista de muzică populară Bianca Nicola Gheorghe, iar la final, în regia Doinei Șandru, actrițele Ancuța Vochin și Sidonia Ganea au pus în scenă piesa “Nu-nțeleg ce se întâmplă”, a dramaturgului Mihai Ignat.
Pentru strădania interpretativă a celor care au bucurat inima și sufletul numeroșilor spectatori, Moș Crăciun, ajutat de primarul comunei, le-a oferit copiilor prezenti, daruri dulci.
Emil Talianu