Cimitirul Smârda: Afară e vopsit gardu’ și înăuntru, leopardu’

Am luat urma postărilor de pe facebook, ale giurgiuvenilor, care “strigă” de luni de zile că cimitirul Smârda a devenit o adevarată șerpărie, cu bălăriile mai înalte decât crucile celor care odihnesc somnul de veci…
Si este adevărat, dar strigătul disperat al giurgiuvenilor nu se aude de la Primărie.Nici măcar de la zidul de sprijin al cimitirului, unde zilele trecute a zăbovit și edilul sef preț de un fleoșcăit de bidinea. Dacă își ridica puțin ochii, ar fi văzut cum au început să curgă bălăriile peste zidul pictat în culori vesele.Revenind la interiorul cimitirului, aleile și potecile dintre morminte sunt adevărate jungle, grămezile de gunoi obturează trecerea vizitatorilor… Iar dacă vorbim despre respectul autorităților locale pentru eroi, ei bine, aici Primăria a rămas repetentă: Monumentul Eroilor din cimitirul Smârda este îngropat în vegetația crescută nepermis de mult. Așa cum nepermisă este și indiferența celor în a căror bătătura se află această locație.Așadar, la Cimitirul Smârda, afară e vopsit gardu’ și înăuntru, leopardu’.

2 comentarii

  1. Primarul acesta devine incet incet cel mai incompetent primar din 90 si pana azi.stie doar sa se planga ca nu are bani.plus sa isi puna toti lingaii in functii publice.
    Rusine domnule aviator,regret enorm ca te-am votat!

  2. TREBUIE SA AVEM GRIJA DE MORMINTELE PARINTILOR NOSTRI , DAR ASTA NU INSEAMNA CA TREBUIE SA PLATIM TAXE INUTILE CATRE CIMITIR DE TEAMA SA NU NI SE VANDA MORTII ; PACAT ! CEL MAI GRAV LUCRU ESTE CA-SI BAT JOC DE NOI PA FATA SI NIMENI NU RIPOSTEAZA . DACA N-AM PLATI TAXELE AR FI „URAT ” DIN PARTEA NOASTRA , DAR DACA LE PLATIM CE OBTINEM ?

Comentariile sunt inchise