Ciprian Danciu deschide „Festivalul democrației” și candidează la președinția filialei județene PNL Giurgiu

 

Ciprian Danciu deschide balul „Festivalului democrației” în PNL Giurgiu. In urmă cu puțin timp, acesta și-a anunțat candidatura la presedinția filialei județene Giurgiu a Partidului Național Liberal.
Incă nu avem reacții de la liderii organizației PNL Giurgiu, dar presupunem că Dan Motreanu, Toma Petcu sau Alexandru Andrei încă nu au “frezoane” pe șira spinării. Poate mai tarziu, în funcție de evoluția… balului.
Cert este că Ciprian Danciu poate fi un competitor dificil și surprinzator, care ar putea stanjeni prestația celor trei lideri liberali cu sanșe reale în bătălia pentru județ.
Iată mai jos postarea de pe contul de facebook al lui Ciprian Danciu:

“Da, este momentul să o spun public: îmi asum responsabilitatea de a candida la funcția de președinte al filialei județene Giurgiu a Partidului Național Liberal.
Azi s-a deschis „Festivalul democrației” și în organizația județeană Giurgiu a PNL!
În urma discuțiilor cu mai mulți colegi liberali giurgiuveni, având în vedere principiile Partidului Național Liberal dar și experiența pe care am dobândit-o în PNL, parte din ea în vremuri… grele pentru partid, am luat decizia de a-mi asuma candidatura pentru președinția Partidului Național Liberal filiala județeană Giurgiu.
Vreau să clarific câteva aspecte încă de la bun început.
– Nu candidez ÎMPOTRIVA nimănui! Candidez PENTRU o viziune pe care am susținut-o consecvent în ultimii ani, o viziune care implică, printre multe altele, o construcție politică solidă pe termen lung, nu doar pe termen scurt. Sunt ani care au fost uneori mai grei, uneori, cu ajutorul colegilor mai noi, mai ușori, ani în care am fost alături de această filială indiferent de viziunea președinților care au condus-o în această perioadă.
– Nu candidez pentru a fi „șeful” cuiva, candidez pentru a fi partenerul de reală încredere al tuturor liberalilor giurgiuveni. Candidez având convingerea că „politica la firul ierbii” este singurul tip de politică care aduce rezultate pe termen lung și candidez fiind conștient că acest tip de politică implică asumarea unui „job” care presupune disponibilitate din partea mea 24 de ore din 24, 7 zile ale săptămânii din 7.
– Candidez având convingerea că filiala PNL Giurgiu este pe cât de puternică în materie de rezultate obținute în ultimele două tururi de alegeri pe atât de fragilă în ceea ce înseamnă pregătirea pentru ceea ce poate fi cel mai dificil an electoral din istoria PNL, anul 2024.
– Această candidatură nu presupune, din punctul meu de vedere, o „luptă”. Această candidatură este numai și numai o „competiție” care, sunt sigur, se va desfășura în cel mai pur spirit democratic, se va desfășura în spiritul unei rivalități colegiale marcate de dorința de a uni PNL sub stindardul principiilor pur liberale. O competiție care va deveni etalon pentru sintagma „Festival al democrației”.
– Această competiție nu are și atât cât pot, nu voi permite să aibă alt rol decât acela de a întări PNL la Giurgiu.
Altfel, detalii legate de moțiunea cu care mă voi prezenta în fața colegilor mei liberali vă voi prezenta, cu siguranță, în cel mai scurt timp.
Prin noi înșine.
#PNLGiurgiu