Clinica Dentară Dr. Ardeleanu, cea mai nouă și modernă clinică stomatologică din Giurgiu

Începând de luni, 26 iulie, rețeaua de Clinici Dentare Dr. Ardeleanu a deschis cea mai nouă și modernă clinică stomatologică din Giurgiu, a treia clinică din rețea, în celebra casă Hentze – monument istoric din centrul orașului (Str. Ştefan cel Mare nr. 2).
Inaugurarea și tăierea panglicii a avut loc vineri, 23 iulie, în prezența directorului DSP Giurgiu, Iulian Stoenescu, a viceprimarului Silviu Dumitrescu și a altor personalități din municipiu și județ.Investiția pentru deschiderea clinicii a fost de 250.000 de euro și a constat în dotarea cu aparatură de ultimă generație și refacerea clădirii – monument istoric. Clinica dispune de patru cabinete dentare și oferă pacienților: tratamente pentru adulți, tratamente pentru copii, o sală de chirurgie dotată la standarde ridicate, microscop performant, laser pentru tratamente de precizie fără durere și radiologie proprie.
Epicentrul clinicilor Dr. Ardeleanu sunt cabinetele stomatologice pentru copii. Pentru cei mici (copii până la 12 ani), Clinica Dr. Ardeleanu Giurgiu a amenajat un univers stomatologic special, cu echipamente de pedodonție dedicate. Scaunul dentar pentru copii este atracția clinicii, făcând copiii să perceapă cabinetul stomatologic ca pe un loc de joacă. Copiii uită de frică și se întorc cu plăcere de fiecare dată.La inaugurarea clinicii, dr. Virginia Ardeleanu, fondator și director executiv (CEO) al Clinicilor Dentare Dr. Ardeleanu a declarat pentru Opinia giurgiuveanului:
”Vorbim despre primul cabinet de pedodonție din județul Giurgiu, amenajat special pentru copii, cu medic specialist pedodont dedicat. Avem medici specialiști empatici, iubitori de copii. Vrem să vedem copiii crescând sub ochii noștri. Vrem să îi învățăm că este mai bine și mai ușor să prevenim decât să tratăm. Ei sunt viitorul nostru și în ei merită să investim.În clinicile noastre, alături de partea de pedodonție sunt integrate și cabinetele de adulți. Ne-am dorit să creăm un spațiu primitor, cald, care să te facă sa uiți de frica de dentist. Investim în permanență în echipamente inovatoare, care să ne ajute să realizăm tratamente de calitate”, a mai adăugat Dr. Ardeleanu.
Echipa medicală este formată din 10 medici specializați pe mai multe segmente, pe un concept de clinică multidisciplinară.Serviciile pe care pacienții adulți și copii le pot primi în clinică sunt: stomatologie generală, chirurgie, ortodonție, protetică fixă și mobilă, endodonție microscopică, pedodonție, parodontologie și radiologie.
”Cel mai important lucru pentru echipa noastră este experiența pacientului, de când intră pe ușă, până își termină tratamentul. Oferim un mediu placut, medici empatici și lucrăm doar cu materiale de calitate”, a spus Dr. Virginia Ardeleanu.
Dr. Ardeleanu a mai precizat că aceasta clinica va mentine un raport calitate-preț bun, cu tratamente de calitate la prețuri corecte. Domnia sa a mai declarat că, pentru deschiderea Clinicii Giurgiu, primele 100 de consultații vor fi gratuiteProiectul Rețelei de Clinici Dentare Dr. Ardeleanu prevede deschiderea de clinici în orase mai puțin dezvoltate din țara noastă, unde nu există serviciul de pedodontie și prevenție. Compania are în plan deschiderea următoarei clinici la Călărași. Finalizarea investiției este prevăzută pentru anul 2022.
Prețurile practicate în clinică sunt accesibile, spre exemplu: o consultație costă 70 lei, o radiografie OPG are prețul de 80 lei, pentru o profilaxie completă pacientul plătește 250 lei, iar pentru o obturație, 200 lei.
Rețeaua de Clinici Dr Ardeleanu a fost fondată în 2018 și operează în prezent trei clinici aflate în orașele Oltenița, București și Giurgiu. Clinica din București a fost gândită ca un hub de tehnologie care va ajuta și celelalte clinici.