Constantin Carapanceanu nu renunta – va candida pentru presedintia PSD Giurgiu!

In urma cu cateva luni, liderul liberalilor giurgiuveni – Marin Anton – spunea intr-o conferinta de presa ca in momentul in care in PSD Giurgiu se vor organiza alegeri pentru desemnarea presedintelui de organizatie, principalul favorit va fi primarul comunei Ghimpati – Constantin Carapanceanu.
Motivand afirmatia, liberalului se baza pe faptul ca primarul Carapanceanu se afla intr-o relatie de amicitie speciala cu Liviu Dragnea, acesta din urma facand dese popasuri in Ghimpati, localitate care se afla la jumatatea drumului dintre Bucuresti si Alexandria.
La vreemea respectiva, primarul Constantin Carapanceanu, care pastoreste un important bazin electoral, a lasat sa se inteleaga ca va participa la alegerile interne din PSD, pentru functia de presedinte al organizatiei judetene.
Recent insa, acelasi Constantin Carapanceanu, intrebat fiind daca nu s-a razgandit, a dat un raspuns transant: va participa la alegerile din PSD Giurgiu!
“Asteptam sa se fixeze data alegerilor… Eu nu am renuntat la candidatura pentru presedintia partidului, ma pregatesc continuu…
In acest moment sunt trei candidaturi aproape certe, insa ziua votului va fi decisiva… Cat despre primarii si primariile din judet, ei bine, cred ca in acest moment, fiecare dintre cei trei candidati are sanse egale in preferintele edililor…”, a declarat Constantin Carapanceanu.
Primarul din Ghimpati a mai precizat ca are informatii ca Niculae Badalau nu va candida pentru aceasta functie, ceea ce inseamna ca cei trei candidati ramasi “in carti” ar fi Razvan Cuc, Marian Mina si evident, Constantin Carapanceanu.