COVID 19 a născut o nouă platformă de știri oficiale

In isteria provocata de raspandirea coronavirusului, este evident ca exista si stiri false sau pareri neavizate, care, bagate la pausal, sunt denumite “fake news”. Drept pentru care, Guvernul a autorizat o entitate care sa dezvolte o platforma de stiri oficiale, platforma care sa fie folosita, evident, tot de cei care inca mai cred ca la Guvern s-a pripasit adevarul absolut…
„Instituția Prefectului județul Giurgiu vă face cunoscut faptul că a fost operaționalizată platforma *https://stirioficiale.ro/informatii*
Este platforma anti-fakenews dezvoltată de Autoritatea pentru Digitalizarea României împreună cu CODE4ROMÂNIA. Alte 5 platforme, dezvoltate special pentru a veni în ajutorul românilor aflați în țară dar și în diaspora vor fi live până la sfârșitul acestei săptămâni. (https://stirioficiale.ro/hotarari)

Informații din surse sigure

O sursă de informare corectă, nealimentată de panică poate ajuta populația României să fie vigilentă în felul în care accesează, asimilează și distribuie rafalele de știri prezentate în media. Informați-vă doar din canalele media oficiale.

Acest proiect este realizat pro-bono de voluntarii Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic și apolitică, în cadrul Code for Romania Task Force și în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.”