Dacia Spring – start pentru test drive la Eurocar Service

Incepând din această săptămâna, cei care vor să îşi achiziţioneze un autoturism electric Dacia Spring, pot să o facă la Eurocar Service Giurgiu.
Tot aici, cei interesaţi pot să facă şi drive test cu autoturismul electric care tocmai a ajuns la Eurocar.Ce se poate spune despre Dacia Spring, primul autoturism electric al brand-ului Dacia: că este o combinaţie între SUV şi berlină. Că este fiabil, că are toate dotările de comfort şi siguranţă ale unui autoturism clasic, că are o autonomie de 230 km în afara oraşului şi de 305 km în oraş, că poate fi încărcat până la 80% într-o oră, că are un demaraj demn de o maşină de oraş, că se parchează uşor…Mai multe detalii despre Dacia Spring ne spune Katy Alina Călin, şef vânzări la Eurocar Service Giurgiu:“Considerăm că este un autoturism foarte bun, care oferă tot comfortul necesar unei călătorii plăcute, prin dotările pe care le are: navigaţie, 6 airbag-uri, geamuri electrice faţă/spate şi tot ce ţine de siguranţă pentru şoferi şi pasageri.
Eurocar Service are comenzi pentru acest autoturism, iar livrările merg până în luna martie a anului viitor, dar aşteptăm în continuare comenzi.
Preţul este unul foarte avantajos, raportul calitate/preţ este unul foarte bun: pretul real este de 18.100 de euro, dar prin programul Rabla şi cu reducerea suportată de stat, maşina ajunge la aproape 7.950 de euro, cu priza şi adaptor incluse.”