Deputatul Elena Dinu: Guvernarea PNL-USR în frunte cu ministrul Ghinea ne-au făcut de râs în toată Europa!

„N-au înţeles nimic, n-au acceptat niciun sfat, au mimat consultările cu specialiştii, ţinându-se „mândri şi superiori”.
Astfel, nu au reuşit decât să fie iarăşi #urecheaţi în ceea ce priveşte Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).
Comisia Europeană retrimite a treia oară #PNRR-ul, arătând că aşa-zişii „profesionişti” de la Putere, în fapt, habar nu au cum să ducă până la capăt un proiect atât de important pentru #România!
Lipsa de profesionalism a ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, face ca România să rişte să ajungă ultima ţară din UE cu un PNRR aprobat, astfel că am putea rata un an din absorbţia banilor europeni.
Sunt 15 pagini de critici ale CE asupra PNRR, ceea ce reprezintă o mare #ruşine şi o palmă grea pe obrazul Dreptei, pe obrazul lui Ghinea!
Se confirmă ceea ce PSD a spus de la început: PNRR este un plan prost, făcut pe genunchi și netransparent cu privire la costuri.
PNRR-ul lui Ghinea nu este decât un plan cu dedicaţie pentru firmele de consultanță ,,prietene”: 2 miliarde de euro ajung la prietenii domnului Ghinea; 133 de mii de euro vor fi plătiți doar pentru trainingul unui singur om, în timp ce consultanții străini vor fi plătiți cu sume de până la 1.350 de euro/ zi.
#Plecaţi_acasă, aţi făcut destul rău ţării noastre!”
#Guvernareadedreapta
#Guvernareaeșuată