Deputatul Marian Mina – Atac furibund la Dan Motreanu

Motreanu a ieșit din dulap ca Nicușor și ne dă lecții pe agricultură. Tocmai tu care ai stat ministru la Agricultură două săptămâni și ai spart ușile la minister de ”competent” ce ai fost.
Motreanu, ai prins muște ani de zile în Parlamentul European, n-ai făcut nimic pentru agricultura românească. Din contră, ai sabotat-o sistematic!
Tu, cu mâna ta fină, ai votat ridicarea taxelor vamale pentru cerealele ucrainene. De asta suferă azi fermierii români, Motreanu!
Spune-ne, înțeleptule, de ce domnul Aurescu #ratareSchengen nu a fost în stare să negocieze în Regulamentul european niciun fel de compensații pentru fermierii români?! Mai departe, de ce nu ai cerut tu, patriotule din dulap, ca în acest regulament votat de tine în Parlamentul European să fie protejați fermierii români?! De ce ai votat cu două mâini și acum te dai viteaz?!
Spre deosebire de voi PNL, miniștrii PSD au dat întotdeauna subvențiile la timp. Voi sunteți doar niște incapabili guralivi care nu ați trecut în PNRR niciun euro pentru irigații.
Înapoi în dulap, Motreanu! Du-te la silozuri și numără! Că de votat oricum votezi doar contra României!