Deputatul Marian Mina: Bravo, Drulă, eşti campion la dezastru şi eşecuri…

Drulă o să ajungă să mai pună pe Facebook doar poze cu el aprinzând lumânări şi cântând „Veşnica Pomenire” pe la toate instituţiile din Transporturi. Pentru că pe TOATE le îngroapă!
USR-istul acesta incompetent, arogant şi tupeist- catastrofă, pe scurt- şi prietenii lui au mai dat o lovitură cruntă României: a fost ANULATĂ licitația pentru cele 40 de trenuri regionale. Adică, am pierdut 1,7 miliarde de lei, graţie firmelor sale prietene Alstom/ Stanciu/ LOVE France și CRRC Qingdao Sifang.
Autoritatea pentru Reformă Feroviară a argumentat decizia de anulare a licitaţiei susţinând că ofertele nu pot fi comparate.
„Nu a fost depusă nicio ofertă sau au fost depuse oferte care, deși pot fi luate în considerare, nu pot fi comparate datorită modului neuniform de abordare a soluțiilor tehnice și/sau financiare”, se arată în anunțul privind anularea licitației, publicat pe 24 august 2021 în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).
Licitaţia este la a doua anulare, după ce, în iunie 2020, Tribunalul Bucureşti dispunea aceeaşi măsură, în urma contestaţiilor depuse după ce câştigaseră iniţial chinezii de la CRRC Qingdao Sifang.
Bravo, Drulă, eşti campion! Dar la dezastru, la eşecuri, la a vinde România pe bucăţi şi la a băga în faliment ce mai rămâne!
Mai multe informaţii: https://www.economica.net/esec-de-proportii-la…