Deputatul Marian Mina: PNL-iştii n-au timp de ţară, au pus ceaunele la foc pentru „nunta” din weekend!

PNL-iştii deja au pus ceaunele la foc pentru „nunta” din weekend. N-au timp de ţară, românii trebuie să aştepte până termină ei cu circul! USR-iştii sunt şi ei (cu sacul!) la cumpărături, pentru un eveniment similar. Până şi AUR se pare c-a obosit de-atâta „activitate” în Parlament şi-a decis să se odihnească puţin…
Nu mai auzim de la ei decât înjurături, acuzaţii, „şopârle” politice, toate dând de gol foamea lor pentru ce-a mai rămas din România.
Singur, #PSD face din Opoziţie ceea ce ar trebui să facă cei de la Putere!
Astfel, am găsit şi le propunem soluţii viabile pentru ca românii să nu fie decimaţi, iarna aceasta! Pentru ca românii să nu moară de frig, de foame sau de boală.
Căutăm soluţii şi le propunem ălora care nu dau nici doi bani pe ţară, ci-i fură şi pe aceştia de la oameni, pentru ca şcolile să NU fie închise din nou! Nu avem voie să mai pierdem un an din #educaţia copiilor!
Strângem semnături pentru Legea privind plafonarea preţurilor la energie şi gaze, dar venim şi cu propuneri de măsuri logice şi aplicabile pentru ca tinerii să rămână #în_bănci. Le spunem incompetenţilor ăstora de la Putere de unde pot lua banii pentru creşterea veniturilor românilor, le dăm mură-n gură inclusiv cu privire la programe de dezvoltare a tuturor localităţilor.
Deoarece, de asta ne-au acordat românii încrederea lor, parlamentari sau membri ai Guvernului, ca să le asigurăm un trai mai bun! NU pentru ce fac ei: se bat ca hienele hămesite, în timp ce ţara stă pe marginea prăpastiei!