Deputatul Marian Mina: PNRR – un prilej pentru marea ciolaniadă de dreapta

Pentru PNL şi USR, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă(PNRR) nu este decât o armă în congresele celor două partide, atât. A devenit un nou prilej pentru marea #ciolaniadă de dreapta şi nu serveşte intereselor românilor! Însă, PNRR nu este nici al lui Iohannis, nici al lui Cîţu şi nici al lui Barna! Este al poporului român, al întregii ţări şi trebuie să se concretizeze în #investiţii importante, în toate regiunile, nu să cuprindă niște proiecte aruncate acolo, care nu au nicio coerență și nu respectă recomandările Comisiei Europene.
Conducerea #PSD a mers azi la întâlnirea de la Palatul Victoria, pentru că premierul Cîțu și guvernul său au demonstrat că nu sunt în stare să se descurce singuri. #PNRR a fost refuzat deja de două ori de Comisia Europeană, iar miniștrii guvernului de dreapta sunt subiecte de bancuri printre comisarii europeni. Nici măcar la a treia încercare, Executivul nu a venit cu o viziune coerentă cu privire la PNRR, pentru că obiectivele și măsurile propuse de Guvern nu au cap și nici coadă.
PSD vrea investiții în #oameni. Ne dorim ca banii să ajungă la români, nu să fie blocați în tot felul de proiecte fanteziste și inutile ale Guvernului. Iar toate proiectele propuse de #PSD astăzi pot fi implementate până în 2026.
Suntem cu toții români, indiferent dacă unii în Opoziție și alții la Putere, iar PSD are datoria, ca cel mai mare partid, să ofere #soluții pentru ca românii să beneficieze de acești bani. La finalul zilei, esențial e ca #România să se dezvolte cu sprijinul european, iar nivelul de trai al românilor să crească în mod real, nu doar în aiurelile unora!