Dintre toate Dusterele, cel mai bun e… Pasatul

Motto: Frunză verde de secară/ Am limuzină la scară/ De la Luci moştenită/ De locală călărită/ Mi-a dat-o şi Adrian/ Ca să-l mai laud un an/ E maşină cu şofer/ Pentru un… mare belfer.
Pare că pohta ce-a pohtit administratorul public al municipiului, Ionel Muscalu, a fost să se plimbe… după pofta inimii cu maşina de pe vremea când era “copilul politic de suflet” al lui nea Lucică Impăratul – Volkswagenul Pasat cu numărul GR 99 WPD – după cum reiese din cererea făcută către actualul său şef, primarul Anghelescu.Astfel, nostalgia micuţului Ionel Muscalu va fi ostoită – a primit deja răspuns pozitiv.
Schepsisul este că maşina este şi cu şofer (conform normativelor), astfel ca belferul să stea crăcănat pe locul din spate în timp ce îşi conturează “deplasările la diverse direcţii, societăţi, activităţi şi vizita în teren în vederea îndeplinirii atribuţiilor de serviciu”
Menţionăm că bietul Ionel s-a deplasat timp de peste doi ani în toate aceste locuri cu autoturismul proprietate personală – nu ştim sigur dacă i-a fost decontat combustibilul, dar vom afla.
Politic, nu putem să nu ne gândim şi la o eventuală vendetă personală vis a vis de anumiţi lideri de partid, care l-au scos din schema sondajului apărut luna trecută. Aşa că, de ce nu, putem presupune că Ionel s-a gândit că asta ar fi o oportunitate de a fura startul notorietăţii până la sondajul următor.
Altfel te vede electoratul când te dai jos din limuzină pe uşa din spate, nu-i aşa?.
Iadu Michiduţă
N.R. Nu aşteptăm drept la replică, este doar o… “mică aroganţă”, dar dacă se simte nevoia…