Donaris Fest – doua zile de arta si cultura urbana

Donaris Fest – doua zile de arta si cultura urbana
Donaris Fest – doua zile de arta si cultura urbana

Este, de altfel, primul festival de acest gen din Giurgiu. Generatii de tineri au tot incercat “marea cu sarea” si iata ca, in sfarsit, cineva a gasit solutia si a reusit. Bravo organizatorilor. Giurgiu iese din imobilism.

Asadar, luna septembrie incepe promitator. Pe 1 si 2 Donaris Fest va fi centrul Giurgiului.

Suie Paparude, Riddim Colony, Roots Rocket, si Pacha Man si-au anuntat deja participarea la festival, insa vor mai veni si altii.

Doua zile de concerte live, manifestari artistice si sportive, expozitii, ateliere demonstrative – toate la Arena Ring in parcul Alei.

Iata ce spun organizatorii, pe care trebuie sa-i credem pe cuvant:

“Misiunea Donaris Fest este de a aduce participantilor o experienta unica si de neuitat, un mediu creativ si relaxat unde vibratia pozitiva sa fie din plin.

Donaris Fest este o platforma socio-cuturala ce isi propune sa promoveze arta si cultura urbana, sa adune tineri artisti din Europa cu scopul de a creea o comunitate multinationala activa, creativa, plina de viata.

2 zile de concerte live, idei ingenioase, ateliere, demonstratii, concursuri, expozitii si proiectii, o extraordinara ocazie de a interactiona cu artistii, de a afla mai multe despre arta si cultura urbana si de a petrece un timp de calitate la cea dintai editie Donaris Fest”.

Si o informatie pentru cei interesati (luata cu copy/paste): “Concursuri cu invitatii gratuite cât si campanii pentru voluntarii interesati să participe la acest eveniment, se vor desfăsura pe pagina de facebook a festivalului, www.facebook.com/donarisfest, cât si pe site-ul oficial al festivalului, www.donarisfest.com”.