Dumitru Beianu: “Postare pentru dl. Mina, omul care se perpelește de grija giurgiuvenilor:”

Războiul declarațiilor între liderii politici locali continuă, deși giurgiuvenii se așteaptă, în aceste vremuri grele, ca aceștia să își dea mana și să caute soluții de rezolvare a crizelor (sanitare, sociale, politice, economice, etc.).
Ieri seară, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a postat pe contul său de facebook, următorul text:„Postare pentru dl. Mina, omul care se perpelește de grija giurgiuvenilor:
In spital e caldura, cu întârziere.
Toti medicii spitalului au acceptat să participe la gărzi, pentru a acoperi nevoia de asistenta medicală. O sa facem, maine, un apel public către medicii de familie, pentru a-i convinge pe cei mai inimoși ca ai lor colegi din spital, epuizați fizic si psihic, au nevoie de ajutor, aproape la unison cu pacienții. Ajutor din țara nu primim, peste tot e la fel.
Toate paturile disponibile, cu acces la oxigen, sunt ocupate, unele chiar cu cate doua persoane.
Toata lumea a facut si face tot ce poate, dl. Mina. Pana si rețeaua de alimentare cu oxigen a fost modernizată in 2010-2011 si extinsă, in primavara, la toate containerele. Ce făceați Dvs., “judecătorul” prin 2010, dl. Mina?
SOLUȚIA salvării giurgiuvenilor vulnerabili in fata cumplitului virus este VACCINAREA, dl. Mina! Asta spun si eu si prefectul județului, toti specialiștii cu scaun la cap si multi altii…
Probabil stiti si dvs., mai mult ca sigur sunteti vaccinat, dar ati ascuns asta celor care va urmăresc, pentru ca vreti doar cat mai multe victime care, indirect, sa va ridice in sondaje…
Dincolo de propunerile idioate, cati oameni ati salvat, dl. Mina, rugându-i sa mearga sa faca un vaccin, cum au facut israelienii, danezii, nemții etc.? Ca apeluri publice nu am vazut la niciun “lider” PSD, cel putin dintre cei locali! Nu va pricepeți la mai nimic, dl. Mina, pentru ca v-a placut doar viata ușoară (ca sa nu spun ușuratică), dar poate acum, in momentele acestea de coșmar ar trebui sa înțelegeți ca județul Giurgiu este in coada clasamentului vaccinarii la nivel national si pentru ca Dvs., ceilalti care populați acel sediu de partid, faceti o figurație trista.
Toata Europa promovează certificatul verde si colega Dvs., medic, deputat Elena Dinu, inteleg ca a votat împotriva aplicării lui in România.
Daca va pasa de concetățeni, Dvs., doamnei, faceti singurul lucru care v-ar aduce o boare de demnitate, spuneti: GIURGIUVENI, VACCINATI-VA!
PS. Doamna Prefect Aneta Matei va transmite ca habar nu aveti care sunt atribuțiile Comitetului Judetean pentru Situații de Urgenta, al cărui vicepreședinte ati fost.”