După ce a fost “Pe urmele vikingilor”, Marina Almășan vine și la Giurgiu

Vineri, 16 octombrie, la ora 12:00, la cafeneaua restaurantului “Casa Românească” de la Turnul cu ceas, cunoscuta realizatoare TV, Marina Almășan își va lansa și la Giurgiu cea de-a 13-a carte – un interesant jurnal de călătorie.
Este cel de-al optulea jurnal de călătorie al Marinei Almășan, urmare a unei vizite a acesteia în Suedia, la începutul anului 2020.Cartea “Pe urmele vikingilor “ conține și câteva interviuri cu personalități române din Suedia: designerul Amelia Ursache și “regina naiului din Suedia” – Dana Dragomir și a fost realizată in colaborare cu Ambasada Suediei la București.“Am petrecut o săptămână la Stockholm, jurnalul redând , într-o manieră foarte personală, relaxat și cu umor, “aventurile “ mele la Stockholm, locurile pe care le-am cutreierat, oamenii pe care i-am cunoscut, mâncărurile pe care le-am degustat, experiențele de toate felurile pe care le-am avut”, precizeaza Marina Almasan.Printre cei care au promovat cartea Marinei Almășan se numără și Benny Anderson, unul dintre cei patru componenți ai celebrului grup suedez, ABBA. De altfel, un capitol din carte este dedicat Muzeului ABBA din Stockholm.
”Cartea este scrisă într-un pas sprințar, în stilul meu, povestește despre o țară deosebită și am cutreierat absolut toate ungherele capitalei sale”, a spus Maria Almășan.
La finalul evenimentului de lansare a cărții, nu va lipsi sesiunea de autografe, pe care Marina Almășan o va susține cu zambetu-i inconfundabil.